Sterilované hotové jídlo. Bez přílohy. Porce - 4 standardní až 6 menších porcí.
DPH: | 12% |
Kód 1: | 10001766 |
EAN: | 8595627317188 8595627318826 |
Vaše cena | 246,00 Kč |
Vaše cena bez DPH | 219,64 Kč |
Sterilované hotové jídlo. Bez přílohy.
Porce - 4 standardní až 6 menších porcí
Složení
- klobása 33 % (vepřové maso 67 %, pitná voda, bramborový škrob, jedlá sůl, extrakty koření, glukózový sirup, dextróza, aroma, konzervant: dusitan sodný, stabilizátor: trifosforečnany, antioxidant: erythorban sodný, látky zvýrazňující chuť a vůni: L-glutaman sodný, zahušťovadlo: karagenan, barvivo: košenila, kouřové aroma),
- pitná voda, čočka 19 %, cibule, řepkový olej, česnek, PŠENIČNÁ mouka, ocet kvasný lihový (pitná voda, ocet kvasný lihový, barvivo: amoniakový karamel),
- cukr, jedlá sůl, pepř
Ohřev
- Neohřívejte sáček v mikrovlnné troubě
- Sáček vložte do horké vody a ohřejte na konzumní teplotu
- Obsah sáčku dejte do kastrolu a ohřejte na konzumní teplotu.
Skladování
- Viz konzervy
- Po otevření lze uchovávat v lednici a spotřebujte do 24 hodin.
- Produkt lze zamrazit.
Minimální trvanlivost do data na obalu
4. Skladovací podmínky |
4. Skladovací podmínky
Při pokojové teplotě, chraňte před slunečním zářením. |
5. Skladování po otevření |
5. Skladování po otevření
Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do 24 hodin. |
Výrobce |
Výrobce
Zdravé stravování s.r.o. |
Trvanlivost |
Trvanlivost
365 d |
3A. BIG7 - Energetická hodnota |
3A. BIG7 - Energetická hodnota
1083 kj |
3Ab. BIG7 - Energetická hodnota |
3Ab. BIG7 - Energetická hodnota
259 kcal |
3B. BIG7 - Tuky |
3B. BIG7 - Tuky
15 g |
3C. BIG7 - Z toho nasycené mastné kyseliny |
3C. BIG7 - Z toho nasycené mastné kyseliny
2,9 g |
3D. BIG7 - Sacharidy |
3D. BIG7 - Sacharidy
15 g |
3E. BIG7 - Z toho cukry |
3E. BIG7 - Z toho cukry
2,5 g |
3F. BIG7 - Bílkoviny |
3F. BIG7 - Bílkoviny
14 g |
3G. BIG7 - Sůl |
3G. BIG7 - Sůl
1,2 g |
2. Alergeny |
2. Alergeny
Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich |
Chcete nám něco sdělit o našich produktech nebo e-shopu? Neváhejte napsat.